www.simplefishing.se
Valutor:
billiga väskor,boots dam,stövletter dam,klackskor dam,Sandaler dam,sjalar dam,solglasögon dam,billiga hattar
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi är stolta över vårt rykte för bra service, men om du är otillfredsställd med ditt köp, kontakta oss via e-post, vi hjälper dig med utbyte eller återbetalning.

För retur

1.Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Föremål som inte slits, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Och alla returnerade varor är subjet till en gratis returavgift, det är frakt och hanteringsavgifter kan inte återbetalas.

2.Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte, du kommer att vara ansvarig för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd. eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser.

3. Återbetalning för problem med kvalitetsproblem

Vår hemsida kan inte ge en fullständig återbetalning för problem med hög kvalitet som:

Produkten ser inte ut som i din bild.

Produkten är inte vad jag föreställer mig att det är.

Jag är inte nöjd med den här produkten.

Om 7 dagar (från det att produkterna mottogs), om du begär att du returnerar de inköpta artiklarna på grund av ovanstående skäl, måste du skicka tillbaka produkterna i originalpaketet (du betalar fraktkostnaderna). När vi mottar produkterna skickas tillbaka intakt, förutom fraktkostnaderna, kommer vi också att dra av 15% hanteringsavgift baserat på ditt totala orderbelopp och ge dig en delbetalning.

För utbyten:

Om 7 dagar (från det datum produkterna mottogs), om du hittar de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och bytas ut under följande villkor. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet (du betalar fraktkostnaderna). Produkterna ska inte ha använts (utom tryout). När vi mottar produkterna skickas tillbaka intactly, ersätter vi det med nya och skickar dem tillbaka till dig. Fraktkostnaderna för de ersatta produkterna som vi skickar till dig borde också tas ut av dig.

Viktigt meddelande:

1. Trots att vi ger 100% krångelfri returpolitik, med tanke på tid och pengar som konsumerar, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din order.

2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen.

3. Vi kommer inte vara ansvariga för att förlora om det returnerade paketet går vilse under sändningen, måste originalpostkvittot bevaras för att kräva ersättning.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.simplefishing.se